Numărul vindecărilor în România a depășit, în premieră, jumătate din totalul cazurilor depistate

Numărul vindecărilor în România a depășit, în premieră, jumătate din totalul cazurilor depistate

Numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 în România a depășit pragul de 16.000 de cazuri, iar cel al vindecărilor a trecut de 9.000.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit raportului GCS, până astăzi, 14 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 9.053 au fost declarate vindecate și externate, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre persoanele depistate cu COVID-19 în România, s-au vindecat.

"Numărul de persoane vindecate, evidențiate mai sus, se datorează ultimelor actualizări înregistrate la nivelul județului Suceava", a precizat joi Grupul de Comunicare Strategică.

În același timp, din păcate, 1.046 persoane diagnosticate cu noul coronavirus au decedat, iar alți 225 de pacienți se află internați la ATI. 

Situația la Cluj

Numărul pacienților depistați pozitiv la Cluj a ajuns, în 14 mai, la 518 - aici fiind incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe, iar numărul total al vindecărilor, la 282. Prin urmare, și la Cluj, cazurile vindecate au depășit jumătate din confirmări.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza