O bătaie generală între romi a izbucnit în centrul Clujului VIDEO

O bătaie generală între romi a izbucnit în centrul Clujului VIDEO
Scandalul a pornit în piaţa de flori din zona Mărăşti, foarte aglomerată din cauza numărului mare de trecători care trec zilnic pe aici.

Bătaia a pornit în prima fază între două persoane de etnie romă, Sanda şi Marcela care au fost prinse la furat de către alţi romi care vând flori în zonă. De aici şi până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas.

Trecătorii care au filmat bătaia, care a durat mai bine de 15 minute, au pus imaginile pe portalul de internet Youtube. „În prima fază s-au bătut cele două ţigănci care cerşeau cu florăresele. Apoi s-au luat la bătaie cerşetoarele între ele", relatează un clujean, martor al incidentului. Cerşetoarele cu copii la piept au sărit la bătaie.

Deşi bătaia a avut loc în văzul oamenilor, într-un loc foarte aglomerat, poliţia nu a intervenit. Înregistrarea video prezintă o bătaie în toată regula în care s-au folosit pumni, picioare și bâte. „La un moment dat s-a băgat un bărbat între ele să le despartă, dar a păţit-o şi el. A fost muşcat de mână şi omul s-a retras. Una dintre ţigănci avea un copil înfăşat la piept", mai spune clujeanul, citat de EVZ.

Comenteaza