O clujeancă vrea interzicerea accesului câinilor în Parcul Central

O clujeancă vrea interzicerea accesului câinilor în Parcul Central
O parte din proprietarii de animale de companie aleg să nu respecte unele reguli de bun simţ, precum strângerea murdăriei făcute de patrupede. Revoltată de atitudinea acestora, o clujeancă solicită interzicerea accesului cu câini în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Prin intermediul platformei de sesizări şi reclamaţii domnuleprimar.ro, ea susţine că, deşi nu are probleme cu animalele în sine, îşi doreşte ca, atât timp cât proprietarii patrupedelor nu adună după ei, accesul câinilor în parc să fie interzis. Solicitarea ei vine în urma unei plimbări efectuate împreună cu fiul său în parc, vizită în cadrul căreia copilul ei a călcat în trei excremente de câine. 

"Aş dori să îmi exprim dezamăgirea faţă de starea Parcului Central, în speranţa că până la vară se vor lua măsuri. Am fost sâmbătă cu copilul în parc la plimbare. După topirea zăpezii ne aşteptam la noroi, dar asta nu e o problemă. Însă în decurs de 2 ore copilul a reuşit să calce în 3 excremente de câine, evitând cu succes multe altele. Mi se pare inadmisibil că în continuare nu se face nimic în acest sens. În parc este interzis plimbarea câinilor şi cu toate astea tot timpul e plin.

Vara trecută, la fel. Nu am absolut nicio problemă cu câinii în sine, doar că atâta timp cât o mare parte din stăpâni nu sunt educaţi să adune după ei, am pretenţia ca accesul să nu le fie permis în parc. Urmează în curând vreme frumoasă, vara în parc la noi e plin de lume la picnic sau cu hamacele, copii care se joacă, şi aş dori să nu trebuiască să fiu non-stop cu ochii în patru unde ne aşezăm, ce ia copilul în mână", a transmis ea.

Autoarea reclamaţiei a precizat că speră ca până la vară să se ia măsuri pentru ca regulamentul din parc să fie respectat.

Comenteaza