O companie din Cluj duce în Bucureşti o aplicaţie prin care angajaţii pot comanda mâncare online în grup

O companie din Cluj duce în Bucureşti o aplicaţie prin care angajaţii pot comanda mâncare online în grup
Dezvoltatorul de software din Cluj Cloud Treats România a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, hipMenu, dedicată în special angajaţilor, a anunţat compania.

În afară de Bucureşti, aplicaţia funcţionează în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, din care 5 milioane de euro anul trecut, potrivit companiei.

Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor, a declarat directorul de tehnologie al Cloud Treats România, Ciprian Costa.

"Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectoarelel 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ", a declarat Ciprian Costa.

În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare decât până acum.

Mai multe AICI. 

Comenteaza