Foto O femeie de 90 de ani a murit noaptea trecută într-un incendiu lângă Cluj. Ce a provocat tragedia

O femeie de 90 de ani a murit noaptea trecută într-un incendiu lângă Cluj. Ce a provocat tragedia
O femeie de 90 de ani a murit noaptea trecută într-un incendiu
O femeie de 90 de ani a murit noaptea trecută într-un incendiu
O femeie de 90 de ani a murit noaptea trecută într-un incendiu

Pompierii clujeni au participat noaptea trecută la o intervenție pentru stingerea unui incendiu în localitatea Runc, județul Alba. Aceştia au găsit la locul incendiului corpul unei femei, de 90 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această noapte pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Runc, comuna Ocoliș, județul Alba.

Două autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost alertate în jurul orei 00.40, iar în momentul sosirii la locul incendiului, pompierii au găsit casa construită pe structură de lemn, cu o suprafață de cca 60mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, iar acoperișul era prăbușit în totalitate.

De asemenea, în apropierea locuinței se afla, întins pe sol, corpul unei femei, în jurul vârstei de 90 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile pentru lichidarea și stingerea focarelor incendiului au durat cca 3 ore, la temperaturi de - 8°C și ninsoare abundentă, fiind necesară desfășurarea unui dispozitiv de stingere cu linii de furtun de peste 100m.

De asemenea, s-a acționat pentru desfacerea elementelor de construcție în care ardeau focare mocnite. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost amplasarea lemnelor de foc pe soba de încălzire, a transmis ISU Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza