O femeie în moarte cerebrală a devenit înger pentru trei pacienți! Două vieți salvate sunt din Cluj

O femeie în moarte cerebrală a devenit înger pentru trei pacienți! Două vieți salvate sunt din Cluj

Organele unei paciente aflată în moarte cerebrală au salvat viețile a trei persoane, dintre care doi clujeni.

„La Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, familia unei paciente, aflată în moarte cerebrală, a găsit puterea de a preschimba suferința lor în speranță pentru alţi semeni. Așa că a fost de acord cu donarea de organe și astfel să salveze viețile altor semeni aflați în cumpănă. Transmitem sincere condoleanţe familiei şi mulţumim cu respect şi recunoştinţă pentru decizia dificilă, dar plină de generozitate, pe care au fost nevoiţi să o ia.

Graţie acestei decizii, alături de profesionalismul echipei de coordonare a spitalului sătmărean, formată din Dr. Carmen Fiț – coordonator de transplant, Dr. Vitalie Moroșanu – kdp, a efortului colectivului din secţia ATI, alţi pacienţi se vor putea bucura de viaţă în urma intervenţiilor de transplant hepatic și renal. Intervenţia de prelevare încheiată vineri dimineață de este cea de-a doua realizată de la începutul acestui an la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare”, potrivit Agenției Naționale de Transplant.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza