O judecătoare de 32 de ani din Cluj, găsită fără suflare în propria locuinţă

O judecătoare de 32 de ani din Cluj, găsită fără suflare în propria locuinţă
| Foto: https://dej24.ro/

Femeia, în vârstă de 32 de ani, era judecătoare la Judecătoria Gherla. Informația decesului acesteia a fost confirmată și de către reprezentanții poliției clujene.

Un caz dramatic a avut loc miercuri, 13 septembrie, la Gherla. Andrada Ştefana Pavel, o tânără judecătoare a fost găsită decedată în propria locuinţă. Femeia, în vârstă de 32 de ani, era judecătoare la Judecătoria Gherla.

Judecătoarea Andrada Ştefana Pavel ar fi trebuit să se prezinte miercuri dimineaţă la serviciu, iar faptul că nu a apărut, i-a îngrijorat pe colegi, care au dat alarma. La orele amiezii a fost sesizată poliția despre faptul că femeia nu răspunde la telefon.

Oamenii legii au reușit să pătrundă în interiorul locuinței din oraș, unde au găsit-o fără suflare, a transmis Gherla INFO. În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Președintele României, Klaus Iohannis a semnat, în anul 2021, decretele de numire în funcţie a noilor judecători şi procurori absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii, printre care se afla şi Andrada Ştefana Pavel care a fost numită în funcţia de judecătoare la Judecătoria Gherla din judeţul Cluj, a transmis Dej24.ro

Comenteaza