O porțiune de cale ferată din Cluj, distrusă de hoți. Patru bărbați au fost reținuți pentru furt

O porțiune de cale ferată din Cluj, distrusă de hoți. Patru bărbați au fost reținuți pentru furt
| Foto: clubferoviar

Patru bărbați din Huedin au fost prinși în flagrant în timp ce furau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate, de pe relația Huedin – Poieni.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus, la data de 17 martie, măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

"În fapt, în cursul serii de 16 martie, cei 4 bărbați, alături de 2 minori, de 15 și 16 ani, au fost depistați în flagrant de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în timp ce sustrăgeau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate, de pe relația Huedin – Poieni. Asupra acestora a fost descoperit 30 de metri liniari de cablu din cupru, aparținând C.F.R., pe care polițiștii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor", a transmis IPJ Cluj.

Astfel, în baza materiarului probator administrat, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 4 bărbați, pe numele cărora a fost dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comenteaza