“O să plece «U» din Cluj când se va muta Matei Corvin la Focşani”

“O să plece «U» din Cluj când se va muta Matei Corvin la Focşani”
2.000 de suporteri ai Universităţii Cluj s-au adunat aseară, în Centrul Clujului, pentru a-şi manifesta ”gratitudinea” pentru ideea managerului Anamaria Prodan de a lăsa Clujul fără “U”.

O adunare realizată în câteva ore, în care reţelele de socializare au avut rolul cel mai important, a avut menirea de a atrage atenţia autorităţilor - vizat a fost direct primarul Emil Boc - cu privire la intenţia managerului „U" de a muta echipa cu căţel şi purcel la Buzău „pentru că ar fi mai ieftin".

Din 2.000 de voci primarul a ascultat, dacă era la birou, „Slavă ţie, studenţie" dar şi un cor imens de huiduieli urmate de deja şlagărul „Emil Boc tu fă ceva, că ardem Primăria". Dacă cu autorităţile s-a terminat uşor, în drum spre stadion şi apoi pe Cluj Arena suporterii şi-au manifestat „mulţumirea" pentru Anamaria Prodan şi Florian Walter. Cuvintele de mulţumire au fost numeroase, spumoase şi cu adresabilitate directă, însă ceva mai dificil de reprodus în ziar.

La stadion, antrenorul Cristian Dulca a oprit antrenamentul în desfăşurare şi a venit cu jucătorii către suporteri care i-au scandat numele, alături de al lui Claudiu Niculescu, Szilagyi ori Solomaier. „U" rămâne la Cluj, a promis Dulca la megafon, făcând mulţimea să îl aplaude prelung. Astăzi suporterii se întâlnesc din nou, la ora 18:00, pe Eroilor. Concluzia a tras-o un fan hâtru: „O să plece „U" din Cluj când se mută Matei Corvin la Focşani".

 

 

Comenteaza