O stradă din centrul Clujului, închisă circulaţiei până luni. Programul evenimentelor de Zilele Clujului

O stradă din centrul Clujului, închisă circulaţiei până luni. Programul evenimentelor de Zilele Clujului
O stradă din centrul Clujului va fi închisă circulaţiei auto până luni după-masă, mai precis până la ora 18.00.

Având în vedere desfășurarea în această perioadă a Zilelor Clujului, Primăria Cluj-Napoca anunță restricționarea circulației rutiere pe strada Mihail Kogălniceanu începând din această dimineață, de la ora 06.00 până luni, 29 mai 2017, ora 18.00.

Mihail Kogălniceanu va fi timp de 3 zile locatia mai multor activități și programe:

Promenada Multiculturalității - Universitatea Babeş-Bolyai, prin Centrul de Cooperări Internaţionale, este alături de noi și în acest an la Zilele Clujului. Acesta reuneşte institutele și centrele culturale, facultăţile, liniile de studiu, muzeele şi alte departamente ale Universităţii. Tot pe strada Mihail Kogălniceanu vor avea loc și Târgul Meșterilor Populari Clujeni și Promenada Cărților.

Festivalul Culinar Internațional - restaurantele cu specific internațional din Cluj-Napoca vor pregăti timp de 3 zile specialități culinare, iar maeștrii bucătari vor susține demonstrații gastronomice.

Concerte live - Serile de pe str. Mihail Kogălniceanu se vor încheia cu concerte de muzică live oferite de trupe clujene. Printre acestea se numără: Incognito, Take Five Band, Trupa Reea, Score Band, dar si Voltaj Academy, Rock Academy si The Beat School.

 

Comenteaza