O tânără a pus la vânzare pe net brățări de triaj epidemiologic pentru UNTOLD

O tânără a pus la vânzare pe net brățări de triaj epidemiologic pentru UNTOLD

Reprezentanții UNTOLD au sesizat poliția despre faptul că o femeie oferă spre vânzare pe o rețea de socializare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ COVID-19, pentru festival.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție au demarat verificări, în urma unei sesizări primite vineri din partea reprezentanților festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19.

"Au fost derulate cu operativitate activități, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brățările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza