O tânără din Cluj a supravieţuit accidentului din Muntenegru. Se întoarce acasă să-şi înmormânteze mama

O tânără din Cluj a supravieţuit accidentului din Muntenegru. Se întoarce acasă să-şi înmormânteze mama
Femeia din Cluj care a decedat în accidentul din Muntenegru, Aurora Morar, a fost însoţită de fiica ei în excursia cu final tragic. În mod miraculos, tânăra a scăpat cu viaţă din accident, cu contuzii la spate şi la membre, şi se întoarce astăzi cu maşina în Cluj, fiind însoţită de tatăl său.

"Tânăra de 26 de ani a scăpat, ca prin minune, doar cu câteva lovituri din accident. În aceste momente este în drum spre Cluj, alături de tatăl ei pentru că vrea să participe la înmormântarea mamei sale", a spus prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan.

Primarul Emil Boc a spus la rândul său că femeia decedată în accidentul din Muntenegru va primi un loc de veci în Cimitirul Central.

Sicriul cu corpul clujencei a ajuns în această dimineaţă la Cluj şi a fost depus la capelă. Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 13, iar în această seară, de la ora 19, va avea loc prohodul.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul ceremoniei Zilei Drapelului, în cadrul căreia s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor 18 români decedaţi în Muntenegru, drapelul fiind coborât în bernă. Ziua de miercuri, 26 iunie, a fost declarată zi de Doliu Naţional.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

Comenteaza