Şoc în Gruia. Au închis casele de bilete cu 8 ore înainte de derby FOTO

Şoc în Gruia. Au închis casele de bilete cu 8 ore înainte de derby FOTO
Casele de bilete ale stadionului “Dr Constantin Rădulescu” s-au închis astăzi la ora 12, deşi până la ora meciului mai erau peste 8 ore.

Închiderea caselor la ora 12 a fost confirmată de patronul firmei care asigură ordinea în interiorul stadionului "Dr. Constantin Rădulescu".

De precizat că iniţial programul caselor de bilete astăzi era până la ora meciului, 20.30. În prezent pe site-ul clubului de fotbal CFR Cluj anunţul a fost modificat, astfel că pentru astăzi programul de achiziţionare al biletelor este între orele 10-12.

Până la ora 11 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete.

Pe lângă biletele respective au mai fost oferite 3.000 de bilete gratuite elevilor, iar pe stadion vor intra şi abonaţii echipei "feroviare".

De precizat că şi înainte de partida cu Dinamo, din noiembrie 2010 casele de bilete ale stadionului au fost închise mai devreme de ora începerii meciului. Atunci diferenţa între ora închiderii caselor de bilete şi cea a începerii meciului nu a fost la fel de mare ca la partida de astăzi, dar mai multe persoane au fost nemulţumite că nu au putut cumpăra bilete.

Ne întrebăm de ce oficialii din Gruia au procedat în acest fel. Cine îşi permite astăzi în România să piardă banii generaţi de vânzarea a 4 sau 5.000 de bilete, cât era estimat că se vor vinde până la ora meciului.

UPDATE. Ora 13.26. La casele de bilete sosesc rând pe rând persoane dornice să achiziţioneze bilete, care încă nu au aflat că la ora 12 casele de bilete au fost închise.

„Nu ştiam că se închid aşa repede. N-am ce să fac, o să văd meciul la televizor", a spus un suporter supărat că nu a putut cumpăra un bilet.

„Dacă nu se mai vând bilete o să încercăm să apelăm la relaţii sau să cumpărăm de la <negru>", a precizat un alt suporter.

La casele de bilete sunt trase jaluzelele, iar pe afişele postate pe acestea este indicat programul de astăzi, 10-12.

 

 

Comenteaza