Video Şofer fără permis, oprit după o urmărire cu focuri de armă, în Mihai Viteazu

Şofer fără permis, oprit după o urmărire cu focuri de armă, în Mihai Viteazu

Încă o urmărire cu focuri de arme a avut loc în week-end, de data aceasta în comuna Mihai Viteazu.

Polițiștii din Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul deşi avea anulat dreptul de a conduce. Acesta a fost depistat în trafic și nu a oprit la semnalele polițiștilor, impunându-se urmărirea acestuia și executarea unor focuri de armă pentru a se opri.

"La data de 25 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda - Biroul Rutier - aflându-se pe raza comunei Mihai Viteazu, pe strada Morii, au observat un autoturism de culoare închisă care a evitat echipajul de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. După aproximativ 3 - 4 km, șoferul autoturismului a intrat pe un drum agricol situat în extravilanul satului Mihai Viteazu, moment în care un agent de poliție a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât autoturismul nu s-a oprit, a mai fost executat un foc de armă în direcția pneurilor autoturismului urmărit, reușindu-se oprirea acestuia. În urma uzului de armă, nicio persoană nu a fost rănită", a transmis IPJ Cluj.

La volanul maşinii era un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care avea anulat permisul de conducere.

"În continuare se efectuează cerecetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal", au mai arătat repreyentanţii IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza