Şofer începător, prins de poliţiştii din Cluj cu 131 km/h în localitate

Şofer începător, prins de poliţiştii din Cluj cu 131 km/h în localitate
Un tănăr de 25 de ani a fost depistat, luni, de poliţiştii clujeni în timp ce rula cu 131 km/H pe raza localităţii Căianu Mic.

"Astăzi, 5 iunie, în cadrul acţiunilor derulate de către poliţiştii rutieri pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, a fost depistat un conducător auto care circula cu peste 130 km/h, în localitate. În jurul orei 12:00, un tânăr, de 25 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, şofer începător, a fost înregistrat cu aparatul radar conducând pe DN 16, pe raza localităţii Căianu Mic, cu viteza de 131 km/h", transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj. 

Şoferul avea permis de conducere din octombrie 2016. În momentul controlului, acesta nu a putut prezenta poliţiştilor documentele prevăzute de lege. Tânărului i-au fost aplicate 15 puncte amendă pentru depăşirea vitezei legale şi pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei.

Totodată, permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. Polițiştii continuă acțiunile pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor de circulație.

 

Comenteaza