Şoferiţă de 19 ani, cercetată pentru vătămare corporală din culpă: a lovit o femeie pe trecere, după care a fugit de la locul faptei

Şoferiţă de 19 ani, cercetată pentru vătămare corporală din culpă: a lovit o femeie pe trecere, după care a fugit de la locul faptei
O tânără şoferiţă în vârstă de doar 19 ani este cercetată de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Ea a lovit o femeie în centrul municipiului, după care şi-a luat tălpăşiţa de la locul faptei.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 11:30, pe Calea Moţilor. Şoferiţa vinovată de producerea lui se îndrepta înspre Calea Mănăştur, însă, ajunsă la o trecere de pietoni, a surprins şi accidentat o femeie de 32 de ani din Dej care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii.

Ulterior impactului, conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului, fără să se intereseze de soarta persoanei lovite, care a fost rănită uşor. 

"În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, conducătoarea auto responsabilă de producerea accidentului a fost identificată în cursul zilei de duminică, 22 noiembrie, stabilindu-se că este vorba despre o tânără de 19 de ani din comuna Floreşti", au transmis oamenii legii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza