Clujeancă, prinsă la volan fără permis. Gonea ca la curse pe DN1

Clujeancă, prinsă la volan fără permis. Gonea ca la curse pe DN1

O clujeancă a fost depistată de polițiști gonind cu mașina pe DN1, în Brașov. Femeia s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii au constatat că aceasta nu avea permis de conducere.

Polițiști brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

"În fapt, la data de 25 septembrie 2022, în jurul orei 19.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 37 ani, din județul Cluj, care conducea un autovehicul pe DN1, fără a respecta regimul legal de viteză prevăzut pe tronsonul de drum tranzitat.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că femeia are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", au declarat reprezentanții IPJ Brașov, conform clujcapitala.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza