Şoferul care a intrat cu maşina în troleibuz, rănind 5 persoane, arestat

Şoferul care a intrat cu maşina în troleibuz, rănind 5 persoane, arestat
Şoferul autoturismului care joi noapte a fost lovit de un troleibuz în municipiul Cluj, în urma impactului el şi patru persoane fiind rănite, nu avea permis şi a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de conducere fără permis, distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările poliţiştilor arată că şoferul autoturismului nu a oprit la indicatorul "Stop", fiind lovit de troleibuz şi proiectat pe celălalt sens de circulaţie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, informează news.ro.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 22.25. Conducătorul auto nu a oprit şi nu a acordat prioritate troleibuzului, fiind lovit şi proiectat în alte trei autovehicule parcate pe margine. În urma incidentului, cei patru pasageri şi şoferul au fost răniţi, două persoane, minore, aflându-se în stare mai gravă", a explicat Daniel Graur, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 19 ani nu avea permis de conducere. Toţi cei patru pasageri din maşină erau minori, printre ei fiind şi o tânără de doar 14 ani. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru conducere unui vehicul fără a avea permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Accidentul a avut loc în noaptea de joi, în timp ce autoturismul se deplasa dintre strada Septimiu Albini spre Bulevardul Nicolae Titulesc din Cluj-Napoca, iar potrivit martorilor şoferul maşinii nu a acordat prioritate troleibuzului Companiei de Transport Public

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de câteva zeci de minute, până când o maşină de tractare a Companiei de Transport Public a ridicat troleibuzul avariat în partea din faţă.

În momentul producerii accidentului, şoseaua era acoperită de un strat subţirea de zăpadă.

Comenteaza