Şoferul vinovat de accidentul mortal de la intrare din Cluj-Napoca a rămas fără un picior. Prietenii fac apel la donare de sânge

Şoferul vinovat de accidentul mortal de la intrare din Cluj-Napoca a rămas fără un picior. Prietenii fac apel la donare de sânge

Autorul accidentul de la intrare în Cluj-Napoca, în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior. Prietenii şoferului fac apel la oameni să doneze sânge.

“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare. 

În urma impactului, tânărul a fost proiectat zeci de metri din maşină, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere. Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa. Acesta este internat la Clinica Chirurgie 1 a spitalului, fiind în continuare în stare foarte gravă.

O tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), a murit, duminică noaptea, într-un accident de circulaţie la intrare în Cluj-Napoca. La volanul maşinii se afla prietenul ei, care ar fi consumat droguri. Mai multe detalii AICI! 

Comenteaza