Operatoarea tv surprinsă lovind cu piciorul imigranți care traversau frontiera Ungariei, pusă sub acuzare. Ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care l-a agresat

Operatoarea tv surprinsă lovind cu piciorul imigranți care traversau frontiera Ungariei, pusă sub acuzare. Ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care l-a agresat
În urmă cu un an, Petra Laszlo care filma pentru un post de televiziune ungar, a lovit cu picioarele şi-a pus piedică mai multor migranţi ce fugeau de forţele de securitate de la frontiera dintre Serbia şi Ungaria.

Petra Laszlo a fost concediată de postul de televiziune unde lucra, N1TV, pentru 'comportament inacceptabil'.

În imagini se poate vedea cum Petra Laszlo, cu camera TV pe umăr, pune piedică unui bărbat care fugea cu un copil în brațe și loveşte cu piciorul, într-un incident separat, o fetiță.

Procurorii au descris modul în care, în septembrie anul trecut, sute de migranți au rupt cordonul de poliție de la Roszke și au pornit pe câmp în direcția orașului ungar Szeged. Petra Laszlo se afla imediat în spatele polițiștilor și filma migranții în timp ce fugeau după ruperea cordonului de securitate format de polițiști.

''În timp ce filma, ea l-a lovit pe un tânăr în tibie cu o lovitură rapidă cu talpa piciorului său drept și pe o fată în zona genunchiului'', au menționat procurorii într-o declarație. Nu există nicio dovadă a unei infracțiuni cu motivație rasială, relatează agerpres.ro.

Anul trecut, Petra Laszlo a precizat într-un interviu că îi pare rău pentru acţiunile sale.

"Sunt în şoc în ceea ce priveşte acţiunile mele, dar şi modul în care am fost tratată. Nu sunt lipsită de inimă sau rasistă. Sunt o femeie, o mamă a unor copii, care şi-a pierdut locul de muncă pentru că a luat o decizie proastă într-un moment de panică", a declarat operatoarea tv.

Migrantul Osama Abdul Mohsen, care a fost lovit de Petra Laszlo acum un an, s-a îndreptat spre Spania, unde a primit poziţia de antrenor la o şcoală locală.

Comenteaza