Foto "Orăşelul Brazilor" îi aşteaptă pe clujeni cu street food delicios, vin fiert și mulți brazi din care să alegi

În Parcarea VIP de la Cluj Arena, oriunde te-ai uita, vezi numai brazi frumoși. Așa că, dacă trebuie să găsești unul perfect pentru Crăciun, să știi că aici e foarte ușor. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Știm cu toții că cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului sunt strâns legate de bradul de Crăciun și de împodobirea acestuia. El apropie toată familia când îl împodobim, ascunde cadourile de la Moșu’, ne ascultă colindele, e martor la povești și ne luminează la cinele alături de cei dragi.

Anul acesta, clujenii sunt așteptați la târgul de brazi sau mai bine spus în "Orășelul Brazilor", în perioada 6-24 decembrie 2019, în parcarea VIP de la Cluj Arena, ca să își aleagă cel mai frumos brad de Crăciun. Cei care ajung în Orașelul Brazilor vor găsi cu siguranță bradul la care visează deoarece vor avea o muțime de brazi de unde să aleagă.

Brazii pe care poți să îi găsești în „Orășelul Brazilor” sunt crescuți în pepiniere speciale de clujenii de la Eco Garden Construct.

Și pentru că alegerea bradului de Crăciun este un motiv de bucurie și poate să fie o ocazie foarte bună de a petrece timpul cu persoanele dragi, în Orașelul Brazilor poți să găsești și food truck-uri cu mâncare gustoasă, vin fiert și decorațiuni frumoase de Crăciun, asta bineînțeles, ca să poți să îți faci și o poză de sezon. 

Orăşelul Brazilor este deschis de luni până joi între orele 11 și 19, iar de vineri până duminică între orele 11 și 20, până în 24 decembrie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza