ORAŞUL GUNOAIELOR: Fără gard, dar cu deşeurile în stradă

ORAŞUL GUNOAIELOR: Fără gard, dar cu deşeurile în stradă
Gunoaiele înghit Clujul! O demonstrează şi situaţia surprinsă marţi de un cititor ziuadecj.ro, care s-a lovit de o situaţie neplăcută.

Nu au gard, însă nu se sfiesc să-şi etaleze gunoiul până în stradă. Ambalaje, pungi şi hârtii întinse în jurul unor tomberoane tronau marţi dimineaţa pe trotuarul variantei Zorilor Mănăştur. În mod aparent inexplicabil, recipientele de gunoi au fost răsturnate, iar deşeurile au ajuns pe jos. Proprietarii imobilului de care aparţin tomberoanele, o locaţie care nu este împrejmuită de gard, nu au făcut însă efortul de a strânge deşeurile de pe jos, ci le-au lăsat să-i oripileze, vizual şi olfactiv, pe trecărorii ghinionişti.

"Aşa arată tomberoanele în Cluj. Este un lucru normal pentru o viitoare capitală culturală?", se întreabă clujeanul.

Deseori, "oraşul comoară" poate fi confundat cu uşurinţă cu... un oraş al gunoaielor. Cluj-Napoca, municipiul de cinci stele, nu se poate mândri cu un loc fruntaş în clasamentul curăţeniei. Prin campania intitulată "ORAŞUL GUNOAIELOR", ziuadecj.ro îşi propune să îi atenţioneze pe clujeni să acorde o mai mare importanţă modului în care îşi aruncă deşeurile, dar şi să-i "taxeze" pe cei responsabili cu salubrizarea din Cluj în cazul în care nu îşi fac treaba.

Dacă ai surprins şi tu gunoaie care înghit oraşul, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

 

Comenteaza