P Ouă încondeiate, decoraţiuni şi ateliere pentru copii, la Târgul cadourilor de Paşte, de la Iulius Mall Cluj

Ouă încondeiate, decoraţiuni şi ateliere pentru copii, la Târgul cadourilor de Paşte, de la Iulius Mall Cluj
| Foto: Arhiva

În așteptarea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Cluj le propune clienților săi să își completeze sesiunile de cumpărături cu un târg tematic. Vor găsi cadouri pentru persoanele dragi și multe articole inedite, care să le înveselească locuința.

Până pe 7 aprilie 2018, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește Târgul Cadourilor de Paște. Evenimentul este organizat de Open Expo și reunește aproximativ 50 de participanți, cu propuneri dintre cele mai variate. Vizitatorii târgului vor putea alege obiecte tradiționale și articole de artizanat, dar și decorațiuni și aranjamente lucrate manual, pentru a-și înfrumuseța locuința de sărbători. Expozanții le vor oferi sugestii și celor care vor să ofere cadouri unicat de la Iepuraș: ouă încondeiate, coșuri împletite, bijuterii, accesorii vestimentare, produse cosmetice, turtă dulce și altele.

Târgul Cadourilor de Paște include și activități inedite pentru prichindei și nu numai. Cei interesați vor avea posibilitatea de a deprinde tehnici pentru crearea propriilor decorațiuni de Paște. În fiecare zi din perioada de desfăşurare a târgului, cei mici şi cei mari pot participa la workshop-uri tematice, în cadrul cărora pot învăța să picteze pe lemn sau pe sticlă, să încondeieze ouă sau să realizeze tablouri prin tehnici de împăturire a hârtiei.  

Pentru că începe vacanța, copiii sunt așteptați să descopere Labirintului Iepurașului. Până pe 6 aprilie, Urecheatul îi așteaptă la etajul mall-ului, în zona magazinului Nike, să dezlege traseul și să găsească ouăle de ciocolată ascunse în coșulețele din labirint. La final, vor primi câte un puzzle, iar cel care îl rezolvă cel mai repede va fi premiat cu și mai multă ciocolată, de la Coffee Beans Boutique. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 20.00.

În plus, în acest an, Iulius Mall le propune clienților un Paște à la Cluj.  Cei care cumpără în valoare de 200 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie în campanie, în baza bonurilor fiscale, la Centrul Info. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu premii instant: o plimbare în balonul cu aer cald pentru două persoane, o invitație la echitație, sărituri pe trambulină, acces în Gaming Room sau un masaj de relaxare la Wonderland Resort din Cluj – Napoca, un voucher la Omnia SPA, vouchere la Gett's Color Bar, Melkior ori The Body Shop sau băuturi răcoritoare.

Comenteaza