Foto Pâine MUCEGĂITĂ la magazinele Profi! Mare grijă la ce cumpăraţi

Pâine MUCEGĂITĂ la magazinele Profi! Mare grijă la ce cumpăraţi
Pâine MUCEGĂITĂ la magazinele Profi! Mare grijă la ce cumpăraţi
Pâine MUCEGĂITĂ la magazinele Profi! Mare grijă la ce cumpăraţi

Mai mulţi locuitori din comuna clujeană floreşti spun că au avut parte de o experienţă cât se poate de neplăcută în magazinele Profi. Au cumpărat pâine care era mucegăită la raft.

"Bună ziua! Am fost acum 2 săptămâni la Profi City pe strada Şesul de Sus nr. 69. Am luat o pâine de la Brutăria Veche în data de 22 care era mucegăită deşi termenul de expirare era peste câteva zile. Am returnat-o magazinului şi i-am atenţionat, iar ei au promis că vor lua măsuri.

Ieri când am fost la magazin am verificat de curiozitate şi din păcate iărăşi am găsit pâine mucegăită pe raft deşi angajaţii au zis că verifică în fiecare seară produsele. Aşadar mare grijă la ce cumpărati!", scrie un floreştean pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj.

Oamenii spun că instituţiile competente ar trebui să intre în posesia acestor informaţii şi să acţioneze. Alţii, iau partea angajaţilor din supermarket care ar fi "încărcaţi până peste cap cu sarcini şi suplinesc câte 2 poziţii odată".

Pe de altă parte, după părerea uora "poate ar ajuta amenda într-o mai bună organizare a lucrurilor în Profi şi în acelasi timp evitarea unor toxiinfecţii alimentare".

Dar situaţia nu ar fi singulară. "Şi eu am pătit la fel, la Profi de pe Cetăţii, am cumpărat pâine mucegaită", a avertizat un alt floreştean. Dar unii spun că la Profi sunt destule produse expirate şi prin frigidere, nu doar pâine cu mucegai.

Comenteaza