Video Panică totală pe o plajă din Turcia! Un rechin a fost alungat de turiști cu un mop

Panică totală pe o plajă din Turcia! Un rechin a fost alungat de turiști cu un mop

Turiștii de pe o plajă din Turcia au tras o sperietură zdravănă când o aripă de rechin a fost zărită în mare, lângă un grup de persoane care se aflau în apă.

Peștele amenințător s-a apropiat de mal, lângă o plajă de pe coasta mării Marmaris, și înota printre mai multe persoane aflate în apă. 

Turiștii au intrat în panică, iar un bărbat a intrat în apă cu un mop să alunge rechinul, făcându-l să se îndepărteze în largul mării. Întreaga scenă a fost filmată de un turist pe care l-a amuzat momentul și a început să râdă, cu toate că cei din apă erau încremeniți de spaimă.

Potrivit The Sun, autoritățile din Marmaris ar fi transmis ulterior că nu ar fi fost vorba despre un rechin, ci despre un Garfish mediteranean și au glumit pe seama bărbatului care a atacat "rechinul" cu un mop: "Peștele văzut pe plaja publică și despre care se credea că este un rechin a fost un Garfish mediteranean. Potrivit experților, este un animal inofensiv. De aceea nu trebuie să iei un mop cu tine când intri în mare".

Reacția turiștilor este justificată după ce, în acest weekend, două femei, dintre care o româncă, au fost atacate și ucise de un rechin în Egipt, incidente care au dus la închiderea mai multor plaje la Marea Roșie.

În Marea Mediterană trăiesc 47 de specii de rechini, inclusiv rechinul albastru, rechinul ciocan și marele rechin alb.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza