Pantelimon, DRDP, i-a chemat pe ziarişti ca să le spună unde funcţionează instituţia: "E pe strada Decebal şi nu are personalitate juridică"

Pantelimon, DRDP, i-a chemat pe ziarişti ca să le spună unde funcţionează instituţia:
Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri i-a convocat pe ziariştii din Cluj la sediul instituţiei, într-o conferinţă de presă în care le-a spus unde funcţionează DRDP.

"Dumnezeu să ne dea minte şi să ne ajute să avem încredere în noi. În ultimele zile s-au făcut multe afirmaţii pe fondul unor instabilităţi care au apărut pe centura de ocolire Vâlcele - Apahida. Mulţi nu ştiu ce înseamnă DRDP Cluj. Este o direcţie regională de drumuri şi poduri cu sediul în Cluj pe strada Decebal. E punct de lucru şi nu are personalitate juridică", a început el.


Un număr de 2.840 de kilometri de drumuri naţionale sunt administrate de DRDP, plus Autostrada Transilvania, dar şi 762 de podeţe şi poduri. 903 oameni lucrează în Regională.
Cel mai mare proiect din zona Regionalei este cel de reabilitări, cu 830 de kilometri de drumuri ce ar urma să fie reabilitaţi. Lucrările ar urma să coste 952 milioane de euro.


Centura Cluj Est are 23,7 kilometri, din care finalizaţi efectiv sunt 21 kilometri. Tronsonul diferenţă ar urma să fie terminat la sfârşitul lunii iunie, spune Pantelimon.

Etichete
Comenteaza