Parodie studenţească de Cluj, pe YouTube, la serialul bucureştean de pe Trilulilu VIDEO

Parodie studenţească de Cluj, pe YouTube, la serialul bucureştean de pe Trilulilu VIDEO
Protagoniştii serialului “Weekend Studenţesc” de pe YouTube pregătesc un clip în care îi iau peste picior pe cei din serialul “Viaţa în 3” de pe Trilulilu. Bucureştenii sunt ironizaţi pentru că “în serialul lor nu se întâmplă nimic” şi, mai ales, pentru reclamele insistent inserate pe parcursul acţiunii.
Lansarea clipului este anunţată pentru miercuri, la ora 12:00. “Serialul a fost, în realitate, creat numai pentru amplasare de reclame şi noi parodiem asta”, explică Tudor Mitrea, unul dintre protagoniştii din “Weekend Studenţesc”. “Va fi un clip-farsă pentru vizitatori, adică vom merge pe o premisă falsă şi vom copia şi exagera serialul din toate punctele de vedere: personaje, filmare , dialog sau acţiune”, adaugă studentul. Păcatul producţiei parodiate, sponsorizată de companii mari cum ar fi Romtelecom, Coca Cola , Syloss, ar fi că “scot o dată la patru zile trei minute de serial în care nu se întâmplă nimica” şi, mai ales, că au “multe reclame inserate nesimţit”.

“Tipa caută să comande ceva pe net şi apare site-ul Romtelecom. Vine tipul cu skate-ul prin casă, printre doze de coca cola, ajunge acolo, ia o doză şi o bea şi întreabă dacă merge Clicknetu’ , după care mai arată patru secunde site-ul Romtelecom. Şi asta într-un episod de 3 minute! Sunt şi foarte simpatici, că s-au proclamat singuri cel mai tare serial online!”, se revoltă Tudor. “Nu ştim cum vor reacţiona când vom lansa parodia, presupun că o să se supere. Ne-am simţi bine dacă ar lua-o pe calea cea dreaptă şi ar face serialul pentru public, şi nu pentru reclamă, dar, sincer, nu ştim dacă asta se va întâmpla”, mai spune studentul.

Alt plan al celor de la “Weekend Studenţesc” este de a realiza “un music video funny”, la care lucrează tot zilele acestea. Toate au un singur scop, acela ca producţia lor să devină mai mare, mai cunoscută. “Ne dorim ca Weekend Studenţesc să nu însemne doar serialul, să avem tot felul de clipuri de divertisment. Am vrea să creştem”, precizează Tudor. Mai mult, studenţii clujeni care fac furori pe YouTube visează să facă şi un lungmetraj, varianta de film a serialului. “Dacă ne permit condiţiile, poate voi concepe un suport pentru filme 3D, dar asta e la capitolul ipotetic momentan, căci trebuie două camere. Pe lângă asta, lucrez la scenariul unui thriller psihologic despre uzul de droguri, atât pot dezvălui momentan”, adaugă studentul.

Filmările la producţia clujeană se fac în cartierul Mănăştur şi au personaje “clasice” ale României zilelor noastre cum ar fi cocalarul, piţipoanca, studentul macho sau studenta şmecheră. Realizatorii serialului şi-au propus să abordeze probleme specifice tineretului actual cu un umor à la South Park sau Family Guy. Proiectul a început în timpul anului universitar trecut, când Tudor Mitrea, alături de Vlad Cătană, un coleg de la secţia de cinematografie a Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB), au vrut să realizeze ceva mai mult decât producţiile pe care le făceau pentru şcoală. Celor doi li s-au adăugat în distribuţia serialului Andrada Sămărtean, Ovidiu Suciu (care interpretează rolul personajului Şobo) şi Anamaria Mocan - Barbie. S-au încumetat la acest proiect în care fiecare face mult mai multe decât jocul “pe sticlă” pentru “amuzament, exerciţiu şi pentru portofoliu”, după cum a apreciat Tudor. Serialul a ajuns, în prezent, la cel de-al cincilea episod.

80 de ore de înregistrări

Serialul online “Viaţa în 3”, găzduit de platforma Trilulilu, a început să fie difuzat din 13 septembrie, noi episoade fiind lansate în fiecare luni şi vineri, la viatain3.trilulilu.ro. Cei trei protagonişti îşi “încep aventura vieţii lor atunci când decid să se mute împreună, într-o casă din Bucureşti”. Astfel, ei descoperă că “viaţa în 3 implică distracţie, emoţii, împliniri şi adrenalină, dar şi certuri şi dezamăgiri”, se arată pe site-ul care găzduieşte producţia. Serialul are 43 de episoade, iar filmările pentru prima serie au durat 80 de ore, într-o casă din Bucureşti. Alături de Miki (Xing Ling), Bianca (Graţiela Teohari) şi Alex (Mihai Stănescu), din distribuţie mai fac parte şi câştigătorii castingului online care a avut loc în iunie. Oficialii Trilulilu nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei, aşa că vom reveni în curând cu informaţii.


Vedeția aici primul episod al serialului de pe Trilulilu, Viața în 3.
Episod 1 - Viata in 3



Iată și pilotul Weekendului Studențesc, cu Tudor Mitrea.
Comenteaza