Patru bărbați din Cluj, Alba și Hunedoara, reținuți după ce au furat cupru de 200.000 de euro

Patru bărbați din Cluj, Alba și Hunedoara, reținuți după ce au furat cupru de 200.000 de euro

Patru persoane au fost reținute în urma percheziţiilor domiciliare, efectuate miercuri în judeţele Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov, într-un dosar de furt cupru, cu un prejudiciul de circa 200.000 de euro.

Patru persoane au fost reținute miercuri, 7 septembrie, ca urmare a perchezițiilor efectuate, la aceeași dată, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, derulate în județele Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov.

"Cu ocazia acestor activități polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani și înscrisuri de interes în cauză. Totodată, ca măsură asiguratorie a fost emisă ordonanță de indisponibilizare a unui cont bancar", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au precizat că perchezițiile au vizat un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantităţi de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârşită în luna august. 

În baza probatoriului administrat au fost reținuți, pentru 24 de ore, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 49 de ani, din județele Alba, Cluj și Hunedoara, urmând ca în cursul zile de azi aceștia să fie prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Comenteaza