Patru cazuri noi la Cluj. 11 pacienți sunt la terapie intensivă

Patru cazuri noi la Cluj. 11 pacienți sunt la terapie intensivă

Până în prezent, în spitalele destinate tratamentului coronavirusului din municipiul Cluj-Napoca au fost vindecate și externate 435 de persoane, din care 352 din județ.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 85 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din Cluj-Napoca; 11 persoane internate în anestezie terapia intensivă (ATI), din care șase din județ; total vindecați și externați 435, din care 352 din județul Cluj.

În prezent, la Cluj, 68 persoane sunt în carantină, iar 973 de persoane, în autoizolare la domiciliu. Totalul decedaților era de 24, din care 14 din județul Cluj. Ultimul deces a fost înregistrat duminică.

Este vorba despre un bărbat de 94 de ani cu boli asociate: pneumonie bilaterală, formă medie, demență senilă, AVC ischemic silvian, hemoragie digestivă superioară cu hematemeză. În ultimele 24 de ore, la Cluj au fost depistate alte patru noi cazuri de infecție cu COVID-19, numărul îmbolnăvirilor ajungând la 542.

Comenteaza