Foto Pe un bulevard din Cluj, ca la sat! Poliţiştii au confiscat o căruţă cu cal, iar proprietarul e cercetat pentru port ilegal de armă albă

Pe un bulevard din Cluj, ca la sat! Poliţiştii au confiscat o căruţă cu cal, iar proprietarul e cercetat pentru port ilegal de armă albă
| Foto: Politia Locală Cluj

Poliţiştii locali s-au sesizat, după ce în presa locală au apărut fotografii cu doi cai legaţi la o căruţă, care circulau, printre maşini, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.  Au mers în control şi au avut noroc. 

"Poliţiştii locali au desfăşurat o acţiune pentru identificarea atelajelor cu tracţiune animală în cartierul Someşeni și în zonele Bd. Muncii şi Fabricii de Zahăr. Urmare a acţiunii efectuate în teren, a fost depistată o persoană din localitatea Panticeu, care circula cu un vehicol cu tracţiune animală dinspre Bd. Muncii pe strada Fabricii de Zahăr", se arată într-un comunicat remis presei.

Poza noua 28.03.2018

Poza noua 28.03.2018

Bărbatul a fost sancţionat conform cu amendă de 300 lei. Animalul şi atelajul au fost ridicate şi transportate la sediul Regiei Autonome a Domeniului Public. Deținătorul acestora a fost predat de către poliţiştii locali, lucrătorilor din cadrul Secţiei 7 a Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor privind port ilegal de armă albă (cuțit), după ce acesta a opus rezistență în momentul sancționării.

Comenteaza