News alert Pedofilul care a încercat să acosteze eleve în zona unei şcoli din Cluj a fost arestat

Pedofilul  care a încercat să acosteze eleve în zona unei şcoli din Cluj a fost arestat

Bărbatul care a încercat să acosteze mai multe eleve în zona unei şcoali gimnaziale din Cluj a fost arestat. Dosarul a fost deschis după ce o învăţătoare a postat informaţii pe o reţea de socializare.

"Judecătorul pentru drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Cluj, a dispus faţă de bărbatul cercetat pentru corupere sexuală împotriva minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri arestarea preventivă pentru 30 de zile", transmite IPJ Cluj. 

Bărbatului de 36 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut miercuri seara. Nefericita întâmplare a fost sesizată de către un cadru didactic al Școalii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din Mănăștur. 

„Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineața un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școala noastră a abordat două fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din clasa a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor”, se arată într-o postare pe Facebook. 

Comenteaza