Percheziții în România și Spania. Tinere din Cluj, racolate pentru prostituţie

Percheziții în România și Spania. Tinere din Cluj, racolate pentru prostituţie
Poliţiştii şi procurorii au făcut, luni, mai multe percheziţii în România şi Spania pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în trafic de persoane, proxenetism şi spălarea banilor.

Conform Inspectoratului General al Poliţiei Române, au fost efectuate şase percheziții domiciliare în județele Dâmbovița, Olt și Teleorman, la persoane bănuite constituirea unui grup infracțional, specializat în trafic de persoane, proxenetism și spălarea banilor.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2013, membrii grupării ar fi racolat tinere de pe raza județelor Dâmbovița, Cluj, Teleorman, Olt și Constanța, pe care le-ar fi exploatat prin practicarea prostituției, pe teritoriul Spaniei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat o armă de foc neletală, 58 de cartușe, 10 telefoane mobile, bani, înscrisuri, documente și alte mijloace de probă. Au fost puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

De asemenea, polițiștii români împreună cu cei spanioli au efectuat şapte percheziții la locuințele din Madrid și Oviedo - Spania ale unor persoane bănuite în cauză. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza