Foto Percheziţii la traficanţi de droguri din Cluj. Pliculețele cu substanțe de mare risc erau gata de scos la vânzare

Mai multe persoane, acuzate de trafic de droguri de mare risc, au fost reținute de polițiști în urma unor percheziții domiciliare în județul Cluj.

Miercuri, la data de 28 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii DIICOT Cluj, au cercetat activitatea unor traficanți de droguri din Cluj.

„În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – iunie 2023, cinci bănuiți (unul dintre aceștia este arestat în altă cauză) au comercializat în mod repetat, droguri de  mare risc și substanțe cu efect psihoactiv, consumatorilor, din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 60 și 400 de lei. Au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Cluj, fiind descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efect psihoactiv (2 MMC), porționate și ambalate în plicuri de tip ziplock, plicuri de tip ziplock neutilizate, cântare de mare precizie, mai multe telefoane mobile și sume de bani în lei”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de joi, 29 iunie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, a celor cinci bănuiți, pentru 30 de zile.

Comenteaza