Foto Percheziții la un hoț de locuințe din Cluj. A furat 80.000 de lei din casa unei bătrâne

Polițiștii clujeni au efectuat la finalul săptămânii trecute o percheziţie la locuinţa unui bărbat din comuna Luna, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

"La data de 27 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Cluj, au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din comuna Luna, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat. În fapt, la data de 1 septembrie a.c., o femeie de 52 de ani, din municipiul Turda, a sesizat poliţiştii, cu privire la faptul că, în perioada septembrie 2019- septembrie 2020, persoane necunoscute au intrat în locuinţa mamei sale, din comuna Luna, de unde au sustras suma de 80.000 de lei", transmite IPJ Cluj. 

În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative desfășurate de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi a Serviciului Criminalistic Cluj, s-a stabilit faptul că, în luna octombrie 2019, cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuința femeii, de unde, dintr-un dulap, ar fi sustras suma de 80.000 de lei.

Cu ocazia percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică şi electrocasnică. 

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit polițiștilor, la data de 28 noiembrie, acesta a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. 

Comenteaza