Pericol de decapitare la hotel Continental

Pericol de decapitare la hotel Continental
Mai mulţi clujeni care au trecut astăzi, în jurul orei 12, prin faţa fostului hotel Continental, ar fi putut fi loviţi de bucăţi de sticlă spartă după ce geamurile clădirii, lăsate deschise la etajele superioare, au fost distruse din cauza curentului.

"Era un poliţist de la Primărie în zonă, care nu lăsa pietonii să treacă pe lateralul Continentalului dinspre Librăria Universităţii, însă era aceeaşi situaţie şi pe cealaltă latură, pe strada Napoca. E foarte periculos, cade o bucată de sticlă de la etajul doi şi îţi taie gâtul", a declarat pentru ziuadecj.ro un clujean care trecea prin zonă.

Reprezentanţii Primăriei susţin că la începutul acestei săptămâni, Poliţia locală a trimis o somaţie către societatea care administrează clădirea Conti în care i se punea în vedere să înlocuiască elementele degradate de pe faţadă, astfel încât să nu pună în pericol viaţa trecătorilor. Somaţia a fost trimisă la începutul acestei săptămâni, iar administratorul are la dispoziţie 30 de zile ca să se conformeze. „Să sperăm că-n 30 de zile nu vor mai cădea bucăţi de tencuială în capul clujenilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Oana Buzatu.

Fostul hotel Continental a fost cumpărat de omul de afaceri Dorel Tămaş încă din 2006.

 

 

Comenteaza