Persoană rănită într-un hipermarket din cartierul Gheorgheni

Persoană rănită într-un hipermarket din cartierul Gheorgheni
Un bărbat s-a accidentat în această după-amiază în hipermarketul din incinta complexului comercial din cartierul Gheorgheni., fiind transportat de urgenţă la UPU.

„Eram în magazinul Auchan, în zona unde se vând produse de panificaţie şi am observat că era mare agitaţie în zonă. Erau poliţişti şi angajaţi ai SMURD-ului. Am văzut un bărbat rănit, probabil că s-a aplecat să ia ceva şi s-a lovit cu capul. Era sânge pe jos", a declarat Ştefan, un martor la eveniment.

UPDATE Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului. "am primit o solicitare pentru o persoană în vârstă, care a căzut şi s-a lovit la nivelul capului. Colegii i-au acordat primul ajutor şi au transportat persoana la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare", a precizat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. Potrivit primelor informaţii persoana accidentată ar suferi de anumite afecţiuni, fiind totodată în vârstă. Personalul SMURD a efectuat manevre destul de avansate, conform lui Biriş, care nu a oferit  însă detalii medicale.

Conform reprezentantului ISU CLUJ echipajul SMURD a mai fost solicitat astăzi pentru o intervenţie la complexul comercial din Gheorgheni, fiind vorba de o persoană implicată într-un incident la parcare, suferind răni.

Comenteaza