Personalități ale Clujului, învățători preț de o oră! Un SELFIE și o scrisoare emoțioantă pentru elevii de la Bălcescu

Personalități ale Clujului, învățători preț de o oră! Un SELFIE și o scrisoare emoțioantă pentru elevii de la Bălcescu

Arhitectul Șerban Tigănaș, fostul preşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România, s-a fotografiat alături de copiii cărora le-a fost învățător alternativ preț de o oră, la Liceul "Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca. 

Arhitectul clujean a scris o scrisoare emoționantă după întâlnirea cu elevii de clasa a treia de la "Bălcescu".

"Dragi elevi din clasele a III-a, exploratori, arici, fluturași și albinuțe,

Vă scriu pentru că a sunat ”de ieșire” atât de repede și nu am apucat să vă spun tot ce vroiam. Ați fost mulți, prea mulți ca să vorbesc cu toți, să vă ascult părerile, propunerile sau întrebările. Sunteți curioși, frumoși, implicați, interesați, cunoscători, entuziaști și veseli. Atât am putut afla în timpul scurt petrecut împreună.

M-am bucurat să revăd sala festivă unde, am uitat să vă spun, am fost la multe serbări și evenimente, am urcat de mai multe ori pe scenă și în clasa a V-a am jucat rolul principal într-o piesă în limba franceză. Ceva mai târziu, prin clasa a VII-a am jucat rolul lui Nicolae Bălcescu, patronul liceului, un rol greu, dar căruia i-am făcut față pentru că am repetat ore în șir acasă, cocoțat pe mașina de splălat.

M-am bucurat să vă întâlnesc și să vă văd în uniformele cu emblemele pe care scrie ”excelsior”. Cel mai tare m-am bucurat de mulțimea copleșitoare de mâini ridicate și de momentele în care v-am propus să închideți ochii și să vă gândiți la viitor. Unii dintre voi, mai puțini, nu i-ați închis, probabil pentru că v-ați gândit deja la viitor și știați cum îl doriți să fie pentru voi.

A fost mult prea scurt, așa cum mi-era teamă de la început, dar cine știe, poate o să ne mai întâlnim pentru că lumea e așa de mică!

Vă mulțumesc pentru ora petrecută împreună,
Șerban Țigănaș,
fost elev la Bălcescu și, în continuare, vecin"

Comenteaza