Peste 120 de șoferi amendați pentru viteză în weekend la Cluj. Zeci de permise reținute

Peste 120 de șoferi amendați pentru viteză în weekend la Cluj. Zeci de permise reținute

Polițiștii clujeni au derulat, sâmbătă și duminică, o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea încălcării regimului legal al vitezei sau a conducerii sub influența băuturilor alcoolice.

În acest sfârșit de săptămână, în perioada 26-27 februarie, la nivelul întregului judeţ, sub coordonarea Serviciului Rutier Cluj, polițiștii rutieri și de ordine publică au derulat o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea încălcării regimului legal al vitezei sau a conducerii sub influența băuturilor alcoolice.

În total, în urma abaterilor constatate au fost aplicate 283 de sancțiuni contravenționale, 123 dintre acestea pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, conform IPJ Cluj, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost reţinute 50 de permise de conducere, dintre care 9 pentru consumul de alcool, iar 25 pentru nerespectarea regimului legal al vitezei. De asemenea, au fost constatate 14 infracțiuni flagrante la regimul circulației rutiere.

Comenteaza