Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic
| Foto: rferl.org

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Autorităţile române au fost luate prin surprindere. Efectele acestui haos se vor vedea în perioada care urmează. 

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autorităţile române au ridicat Starea de Urgenţă. Unii pleacă, alţii vin. Cei care pleacă au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină.

”Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau ”Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este devină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mai mulţi au cedat.

Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din Judeţul Bihor.  Efectele acestui haos se vor vedea în perioada care urmează, scrie Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza