Peste 700 de amenzi și 75 de permise reținute la Cluj. Cele mai multe pentru viteză

Peste 700 de amenzi și 75 de permise reținute la Cluj. Cele mai multe pentru viteză

Polițiștii clujeni au desfășurat o razie de amploare, în weekend, pe drumurile din Cluj. Din sutele de amenzi aplicate șoferilor indisciplinați, mai bine de jumătate le-au încasat cei care au circulat cu viteză prea mare.

În acest sfârșit de săptămână, pe raza județului Cluj s-au derulat acțiuni cu efective mărite pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație. Astfel, în perioada 3-6 mai 2019, polițiștii rutieri împreună cu cei de ordine și siguranță publică au intensificat acțiunile în trafic pe drumurile din tot județul.

"În cadrul acțiunilor derulate, au fost constatate 11 infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice. De asemenea, neregulile constatate în trafic au impus aplicarea a 776 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 371 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 98 pentru abateri ale pietonilor. În perioada menționată au fost reținute 75 de permise de conducere, 22 dintre acestea pentru depășirea cu peste 50km/h a limitei legale de viteză", transmite IPJ Cluj.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru prevenirea accidentelor de circulație și responsabilizarea participanților la trafic.

Comenteaza