"Petice" pe cel mai prost drum din Cluj, până la reabilitarea din toamnă

Sătui de zeci de plângeri şi reclamaţii care arată situaţia dezastruoasă a străzilor Oaşului şi Valea Chintăului, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun că vor interveni cu lucrări de întreţinere cu caracter provizoriu până la organizarea licitaţiei pentru lucrări, din luna august.

"În această perioadă a fost aprobat de către Consiliul Local studiul de fezabilitate, urmând să se parcurgă toate etapele legale demarării proiectării şi execuţiei", spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca într-un răspuns la una dintre zecile de solicitări publicate pe domnuleprimar.ro în care se cer intervenţii de urgenţă pe cele două străzi.

Execuţia lucrărilor pe Oaşului şi Valea Chintăului prevede refacerea în întregime a suprafeţei carosabilului şi trotuarelor, amenajarea de staţii pentru mijloacele de tarnsport în comun, de locuri de staţinare şi de parcare, dar şi refacerea şi extinderea iluminatului public din zonă. Conductele de apă de pe cele două străzi au început deja să fie înlocuite iar lucrările vor fi termnate în această lună.

Vezi aici detalii despre asfaltarea celor două străzi

Comenteaza