Pielea ta poate deveni operă de artă. Chiar şi 5.000 de euro ca să îţi tatuezi tot spatele

Pielea ta poate deveni operă de artă. Chiar şi 5.000 de euro ca să îţi tatuezi tot spatele

Dacă vrei să ai un tatuaj original, trebuie să-ţi alegi cu grijă artistul. Alex Alcaz şi Marius Jucan sunt doi artişti, din Iaşi şi Cluj.

Ei tatuează adevărate opere de artă pe corpurile clineţilor. Odată ce le-ai trecut pragul poţi să-ţi alegi una dintre picturile lor, sau să le propui propria idee. Dar dacă vrei să ajungi pe scaunul lor trebuie să faci o programare cu câteva luni înainte. Preţurile diferă în funcţie de complexitatea tatuajului şi a numărului de ore lucrate. De exemplu, dacă vrei să-ţi tatuezi tot spatele, poţi să plăteşti chiar şi 5.000 de euro.

„Tatuajul e o operă de artă pe care o porţi până vei muri. Îl întreb ce muzică ascultă, ca să găsesc particularităţi care mă fac să creez designul. Până la urmă poartă un tablou pe ei, nu poţi să porţi un duplicat. De desenat, lucrez cam 5-6 ore şi la un sleeve 6-10 şedinţe”, spune Alex Alcaz, artist tatuator.

„Tatuajul este o formă de exprimare. Toată lumea îşi doreşte ca atunci când merge pe stradă să nu aibă aceleaşi tatuaje cu altcineva. Ţin să fie cât de unice”, crede Georgiana Constantinescu, clientă.

„Lucrez după propriile mele modele, prima dată fac tabloul, se vede în spate. Lucrez la oră, care e cam 350 RON, undeva la 5-6 ore pe zi de tatuat. De când am început să tatuez, de 12 ani, am avut viziunea de a transpune lucrările pe pielea oamenilor, vedeam un întreg oraş ca fiind propria galerie, mai ales vara”, spune Marius Jucan, artist tatuator.

Etichete
Comenteaza