Pistol şi cartuşe, deţinute ilegal de un bărbat din Cluj

Pistol şi cartuşe, deţinute ilegal de un bărbat din Cluj

Cartușe, capse și o armă letală artizanală, deținute ilegal, au fost descoperite de către polițiștii clujeni la reședința unui bărbat, în urma unei percheziții.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, însoțiți de criminaliști și luptători de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

Perchezițiile s-a desfășurat pe raza localităților Cluj-Napoca și Moriști, la domiciliul, respectiv reședința bărbatului vizat. Polițiștii au descoperit și ridicat de la reședința bărbatului o armă letală confecționată artizanal, 57 de cartușe cu glonț și 45 de capse pentru implantarea bolțurilor, deținute ilegal.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza