Ploaia şi viteza la Cluj! Pieton lovit de o autoutilitară şi o fată încarcerată FOTO

Ploaia şi viteza la Cluj! Pieton lovit de o autoutilitară şi o fată încarcerată FOTO
Două accidente grave au avut loc luni seara în Cluj. Un pieton a fost lovit de o autoutilitară, iar o fată a rămas încarcerată după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Pietonul a fost lovit pe Bulevardul Muncii, în zona Băncii Transilvania. 

"Conform primelor informaţii, un bărbat, de 41 ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea o autospecializată pe Bulevardul Muncii, dinspre strada Oaşului, a surprins şi accidentat un bărbat, de 82 ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, era angajat în traversarea străzii, în zona trecerii de pietoni marcată şi semnalizată. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", transmite IPJ Cluj. 

Cel de al doilea incident a avut loc pe Calea Turzii colţ cu strada Braşov: un BMW, care urca Calea Turzii, a avut viteză mare şi a ratat curba. O tânără a rămas încarcerată. 

"Un bărbat, de 23 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, către strada Observatorului, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o curbă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, conducătoarea unuia dintre autoturismele implicate. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier", au declarat oamenii legii. 

 

Comenteaza