Poliția a scos radarele la Cluj. Zeci de vitezomani trași pe dreapta

Poliția a scos radarele la Cluj. Zeci de vitezomani trași pe dreapta

Polițiștii clujeni au desfășurat în aceste zile două acțiuni în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză și asigurării unui climat rutier corespunzător, cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj și Biroului Drumuri Naționale și Europene, împreună cu polițiștii rutieri din județul Mureș, au organizat vineri, 16 octombrie, o acțiune comună pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, activitățile desfășurate pe D.N. 16 condus la constatarea a 23 de abateri de la normele de circulație pe drumurile publice. 15 dintre sancțiunile aplicate au reprezentat încălcări ale regimului legal de viteză, fiind totodată reținute 3 permise de conducere.

De asemenea, sâmbătă, 17 octombrie, în intervalul orar 07.00-13.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pe D.N. 1C E576, în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză și asigurării unui climat rutier corespunzător, cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora. Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 17 sancțiuni contravenționale.

14 dintre sancțiunile aplicate au reprezentat abateri de la regimul legal de viteză, în toate aceste cazurile fiind aplicată măsura comlementară a reținerii permiselor de conducere.

 

Comenteaza