Poliția, razie de amploare la Cluj. S-au dat sute de amenzi

Poliția, razie de amploare la Cluj. S-au dat sute de amenzi

Polițiștii clujeni au organizat și desfășurat o acțiune pe raza întregului județ, care a avut scopul combaterii nerespectării regimului legal de viteză, asigurării unui trafic rutier sigur și fluent în vederea reducerii numărului  rutiere.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cu ocazia acțiunii desfășurate vineri, au fost aplicate 240 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 130 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, pentru depășirea vitezei regulamentare cu peste 50 km/h, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, 19 permise de conducere.

Alte 7 permise de conducere au fost reținute pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii clujeni recomandă:

-        circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic;

-        măriți distanța dintre vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță;

-        respectați regimul legal de viteză. Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum reprezintă unul dintre principalii factori generatori de accidente;

-        nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza