Poliția, vizită de lucru în căminele studențești. Peste jumătate din paznici s-au ales cu amenzi

Poliția, vizită de lucru în căminele studențești. Peste jumătate din paznici s-au ales cu amenzi

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au verificat modul în care personalul de pază din  campusurile studențești își desfășoară activitatea în timpul serviciului.

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfășurat o serie de activități cu rol preventiv în campusurile studențești clujene pentru menținerea și creșterea climatului de siguranță, dar și pentru  a consolida parteneriatul dintre polițiști și studenți. 

Totodată, a fost verificat modul în care personalul de pază își desfășura activitatea în timpul serviciului, cu această ocazie fiind controlați un număr de 12 agenți de pază, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Polițiștii de proximitate au participat la întâlniri cu administratorii căminelor studențești precum și cu reprezentanții universităților, fiind făcute recomandări cu caracter preventiv pentru creșterea siguranței participanților la evenimente care urmează să se desfășoare în perioada imediat următoare a anului universitar.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza