Poliţişii clujeni au dat sute de amenzi de Crăciun. Valoarea totală a "încasărilor" pentru încălcarea legii depăşeşte 70.000 de lei

Poliţişii clujeni au dat sute de amenzi de Crăciun. Valoarea totală a
Poliţiştii clujeni au fost în alertă pe toată perioada sărbătorilor de Crăciun: peste 400 de şoferi au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice, iar 155 de clujeni au luat amendă pentru gălăgie.

Conform Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Cluj, în perioada 21-26 decembrie, au fost constatate 29 de infracţiuni şi au fost eliberate 586 de amenzi în valoare totală de 71.063 lei. Cei mai necumpătaţi în acest zile de sărbătoare au fost şoferii: 478 la număr. Pe de altă parte, clujenii au arătat că ştiu să petreacă: 155 de persoane au fost sancţionate pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii clujeni vor fi în continuare la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112.

 

Comenteaza