Polițiștii clujeni au scos radarele pe DN1. Amenzi de peste 27.500 de lei în două zile

Polițiștii clujeni au scos radarele pe DN1. Amenzi de peste 27.500 de lei în două zile

Polițiștii clujeni au acționat în județ în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și reducerii numărului de accidente generate de efectuarea depășirilor neregulamentare și depășirea limitei legale de viteză.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acționat, în perioada 7 – 8 ianuarie, pe DN1F E81, pe tronsonul de drum Baciu – Topa Mică, fiind verificate 100 de autovehicule în trafic și legitimate peste 100 de persoane.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul activităților desfășurate, au fost depistați 40 de conducători auto care se deplasau cu o viteză neregulamentară, faţă de 6 dintre aceştia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat 3 conducători auto  în timp ce efectuau  depăşiri neregulamentare, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile .

În total, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, în valoare de 27.550 de lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru alte abateri aduse acestui act normativ.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza