Poliţiştii şi jandarmii clujeni au ieşit la amendat: aproape 500 de agenţi pe teren într-o singură noapte

Poliţiştii şi jandarmii clujeni au ieşit la amendat: aproape 500 de agenţi pe teren într-o singură noapte
Peste 400 de poliţişti, 70 jandarmi şi 11 specialişti au ieşit în stradă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în special în barurile din judeţ, „pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor din judeţul Cluj”, potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Rezultatele – 423 de amenzi şi 11 infracţiuni constatate.
Majoritatea amenzilor aplicate se referă la tulburarea ordinii şi liniştii publice, este vorba de 138 de procese verbale, şi respectiv la circulaţia pe drumurile publice fără permis de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice, este vorba de 216 de amenzi. De menţionat că în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, aici au fost constatate şi opt infracţiuni din totalul de 11 infracţiuni depistate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

De menţionat că acţinea de sâmbătă spre duminică face parte dintr-o campanie naţională, denumită „Riposta”. În ţară au fost prinşi aproape 1.300 de suspecţi de infracţiuni în doar două zile. Dintre aceştia, 70 au fost deja arestaţi.
Comenteaza